reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Kolno
-0.4°C
wschód słońca: 07:10
zachód słońca: 15:26
Koronawirus
podlaskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Kolnie

kiedy
2024-12-06 17:30
miejsce
Sala K.O.K i S, Kolno, ul....
wstęp biletowany
kiedy
2025-03-14 19:00
miejsce
Kolneński Ośrodek Kultury i...
wstęp biletowany